SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

Cum faci ca brandul tău să fie popular în online? E simplu. Ai nevoie să fii acolo unde este și publicul tău țintă: pe rețelele de socializare.

Îți umanizăm business-ul și construim o legătură între tine și audiență. În plus, monitorizăm feedback-ul real al utilizatorilor, astfel încât să știi în ce direcție să mergi, pentru a urca în topul preferințelor lor.

Social media convinge clientul să iasă la o cafea cu brandul.

Social media management

Social media nu este doar interacțiumea între persoane. Social media este și despre conexiunea între brand și publicul țintă. Modul de comunicare pe rețelele de socializare confirmă gradul de profesionalism al companiei și nivelul produselor sau serviciilor oferite.

Echipa Digital Mainfest poate fi vocea ta în online. Suntem mereu la curent cu ceea ce se întâmplă sau se schimbă pe platformele social media și suntem pregătiți să consolidăm brandului tău o reputație bună. Content util, feedback, engagement – sunt aici să ne asigurăm că le vom obține.

Ce îți oferim mai exact? Implementarea și administrarea conturilor de business în social media și creșterea gradului de expunere pentru brandul tău. Realizăm postări care să genereze interacțiune cu ajutorul textelor bine gândite și al imaginilor de impact. În plus, de promovarea pe platformele de socializare ne ocupăm tot noi. Analizăm mereu rezultatele și aplicăm strategii variate, pentru îmbunătățirea permanentă a relației dintre brand și client.

Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube….you name it!

sm1
sm2

De ce să apelezi la servicii specializate de social media management?

  • Brandurile care contează comunică. Și comunică inclusiv pe platformele de socializare. Pentru a avea un business competitiv, nu poți aruncă informații la întâmplare, ci trebuie să urmezi o strategie bine stabilită.
  • Publicul tău țintă este activ în social media, iar o echipa de specialiști știe cum să îl influențeze în mod pozitiv și cum să îl apropie de brandul tău
  • Pe platformele de socializare primești cel mai rapid feedback și cel mai sincer. Practic, pentru a îmbunătăți experiența clienților tăi, este necesar să le fii aproape într-un mod care să conteze și care să te ajute să îi fidelizezi
  • Pentru că nu este recomandat să neglijezi calitatea conținutului postat. Audiența se hrănește cu multiple forme de conținut. Prin ceea ce brandul postează trebuie păstrată identitatea dar cultivată diversitatea. Tu poți reuși acest lucru? Noi cu siguranță putem.
  • Notorietatea unui business influențează într-o foarte mare măsura succesul acestuia. Și unde îți poți crește cel mai eficient notorietatea, dacă nu pe platformele de socializare?

TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE SOCIAL MEDIA

Se spune că oamenii de afaceri de succes reușesc să folosească eficient toate instrumentele pe care le au la dispoziție pentru a-și face visurile să devină realitate. Tu ești unul dintre ei? Dacă răspunsul e da, atunci știi că ai nevoie de social media pentru a-ți promova eficient business-ul.

Tot ce trebuie să faci: să apelezi la specialiști social media pentru a crea o strategie eficientă de marketing pe Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn și alte canale de socializare. Noi îți punem la dispoziție specialiști care monitorizează, analizează, dezvoltă și aplică strategii de succes, zi de zi. Ei te vor ajuta să comunici permanent cu publicul tău țintă. Așa reușești să transformi social media în cel mai bun prieten al brandului tău!

Social media înseamnă comunicare, dar și o lume în care toate visurile pot deveni realitate. Iar noi te putem ajuta să le creezi, simplu, rapid și eficient. Află mai multe despre noi!

sm3