Servicii


Strategii si campanii integrate online

Ne ocupăm de la A la Z de promovarea afacerii tale. Realizăm o analiză, la modul general și stabilim un plan de marketing complet, strategia de comunicare și canalele vizate.


Content Writing

Generăm conținut relevant și atractiv. Un content de calitate convinge utilizatorul să petreacă timp pe site-ul tău și ajută la creșterea pozițiilor în motoarele de căutare.


Social media management

Potențiali tăi clienți sunt activi pe rețelele de socializare, iar noi te ajutăm să faceți cunoștință. Practic, aici se consolidează relația dintre brand și potențialii clienți.


Dezvoltare website si shop online

Parte tehnică, conținut, design – le bifăm pe toate și construim un website care să impresioneze publicul țintă și care să reușească să îți susțină cu brio activitatea.


SEO si Google Ads

Prin această modalitate de promovare, orice business poate ajunge în top. Ai încredere în noi, în SEO și în Google Ads și ai să fii primul în rezultatele căutărilor.


Influencer marketing

O strategie de marketing care a căpătat proporții impresionante, generând rezultate pe măsura. Noi te ajutăm să ajungi la influencerii care contează, pentru business-ul tău.