INFLUENCER MARKETING

Cum faci să crești și mai mult notorietatea brandului tău? E simplu. Ai nevoie să îți asociezi imaginea cu cea a unui influencer.

Îți venim în ajutor pentru că știm cum să alegem influencerul potrivit pentru tine, cum să dezvoltăm o campanie de colaborare eficientă și cum să integrăm acest nou element în mixul de tactici folosite. Vom analiza obiectivele unei astfel de campanii și vom urmări cu atenție indicatorii de performanță.

Rețetă: se ia una bucată vedetă apreciată de publicul țintă, se amestecă într-o strategie foarte bine gândită și se propagă mai departe.

INFLUENCER MARKETING

Când vine vorba de noi strategii eficiente de marketing, există un singur secret: influencer marketing. Chiar dacă acest trend nu va înlocui marketingul clasic, social media sau content writing, influencer marketing este acel ceva special care ajută fiecare afacere să-și pună amprenta pe piață. Orice specialist de marketing știe că viitorul se măsoară și în strategii cu influencers, dar și că marketingul cu influențatori funcționează.

Influencer marketing este, practic, un hibrid de instrumente de marketing clasice și noi. Acest hibrid împrumută ideea de celebrity endorsement și o pune în contextul unei campanii moderne de marketing, bazate pe content. Campania reprezintă o colaborare eficientă între afacerea ta și influențatorii potriviți.

Influencers marketing funcționează eficient deoarece fiecare influențator în parte are deja un public țintă perfect, pe care l-a câștigat în timp. Iar prima condiție pentru a-ți asigura succesul la capitolul conversii este chiar publicul potrivit.

infl0
infl1

CU CE TE AJUTĂ INFLUENCER MARKETING?

  • Afacerea ta va avea o reputație mai bună și poți beneficia de rezultate maxime la capitolul awareness.
  • Economisești timp și bani integrând o campanie de influencer marketing în strategia ta de marketing pe social media. Exact ca un produs 2 în 1.
  • Atragi leaduri noi, de calitate, fără risipă de timp sau bani.
  • Comunici eficient cu un public țintă perfect adaptat nevoilor tale.
  • Încrederea consumatorilor crește fiindcă influențatorul are credibilitatea și expunerea unei celebrități, dar este ușor abordabil, ca un prieten.
  • Câștigi la capitolul noutate și ai șansa de a profita de o strategie de marketing care te va diferenția de concurență.

TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE INFLUENCER MARKETING

Influencer marketing este acel ceva care oferă sare și piper marketingului clasic, strategiilor social media și de content marketing. Pentru afacerea ta, influencer marketing aduce încrederea dată de un prieten și strălucirea celebrității. Nou înseamnă influencer marketing, iar asta vine și cu rezultate măsurabile și concrete.

Tot ce trebuie să faci: să găsești influențatorii potriviți afacerii tale, cu expunerea necesară pe website, pe blog și pe social media. Sau să ne lași pe noi să-ți recomandăm influențatori de succes, cu un public țintă ideal pentru afacerea ta. Dacă vrei ca brandul tău să aibă impact și emoție, dincolo de nume, contează pe rezultatele date de influencer marketing.

Influencer marketing înseamnă comunicare prietenoasă, credibilă și de încredere în era tehnologiei. Iar noi te vom ajuta să o folosești pentru a obține rezultatele dorite. Află mai multe despre noi!

infl2